Genoptræning

Er du lige kommet ud af et operationsforløb, har du pådraget dig en fysisk skade der hindrer din mobilitet eller ønsker du at undgå operation i fremtiden?
I så fald er genoptræning den mest optimale måde at komme tilbage til hverdagen, som den plejede at være.

Kontakt os allerede i dag!


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  117402911_433276937632005_2095060908908110901_nd-844x1024

  Dan Jakobsen

  Behandler og indehaver

  cropped-FysioSana-favicon.png

  Genoptræning hos fysioterapeuter

  Hos FysioSana arbejder vi målrettet på at lindre dine smerter og øge din mobilitet, og tilbyder specialiserede forløb afhængigt af kropsdel og gener.
  Prisen hos os følger den offentlige overenskomst for fysioterapeuter, og du vil ikke have merbetaling hos os relativt til andre klinikker for fysioterapi. Vi lever af at arbejde med mennesket og kroppen. Vores fornemmeste opgave, er at lindre dine smerter og skader og forsøge at bringe dig et skridt tættere på en smertefri hverdag.

  Hos os tilbyder vi genoptræning med specialiserede fysioterapeuter. Vi har en stor erfaring inden for dette felt, af stort set alle former for skader og smerter. Har du derfor en mindre sportsskade der hindrer din mobilitet? Eller er du på vej ud af et operationsforløb og skal til at tage dine første skridt mod en smertefri hverdag, så er vi klar til at hjælpe dig.

  Professionelle behandlere

  Vi er professionelle fysioterapeuter og osteopater, og har igennem vores uddannelse, praktiske og teoretiske erfaring, erhvervet os kompetencer og evner, der hjælper dig med et godt genoptræningsforløb.

  Hos os handler det uanset grunden, om at give dig de bedste forudsætninger og muligheder, for at opnå en høj funktionalitet og bevægelighed i dine belastede områder.

  Alle sessioner foregår hos os én til én, så du og dine udfordringer er i fokus. Vi sørger for at være i løbende dialog med dig, og rådgiver dig, sideløbende med behandlingen.

  Genoptræningsforløb med dine udfordringer i fokus

  Hos FysioSana arbejder vi med alle former for genoptræning og har erfaring med alt fra mobilitet af fx knæ og ankler, til genoptræning efter operationsforløb så som efter hofteoperation såvel som forløb forud for operation. Uanset behovets størrelse og omfang, tager vi altid en dialog inden vi starter dit forløb. Vi vil til den første session tale om dit tidligere forløb og årsagen til skaden, så vi sammen kan lægge en detaljeret plan for dit kommende forløb hos os.

  Når du efter en periode med et genoptræningsforløb hos Fysiosana, begynder at få større mobilitet med mindsket smerter, er vi med til at planlægge hvordan du bedst muligt kommer tilbage til din hverdag. 

  Er du sportsudøver på højt niveau, er vi også med til at lave en konkret plan. Her vil vi blandt andet kombinere træningen med fysioterapeutiske behandlinger, så du er sikker på ikke at blusse skaden op igen, ved en eventuel for hård opstart. 

  Genoptræning med GLA:D

  Vi tilbyder specialiserede GLA:D Ryg og GLA:D Knæ/hofte forløb, som er udviklet ved Syddansk Universitet mhp. at forhale eller helt undgå operation.

  Læs mere om GLA:D Ryg

  Læs mere om GLA:D Knæ/hofte

  Vi har derudover stor erfaring med træning af: 

  -Nakke
  -Ryg
  -Skulder
  -Hofte/lyske
  -Knæ og ankler

  Dit genoptræningsforløb kan have varierende længde alt efter omfanget på skaden, og derfor varierer priserne også. Er du i tvivl eller har du spørgsmål til genoptræningsforløb med fysioterapeut, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 80 46 60 eller via kontaktformularen her på siden. 

  Genoptræning i trygge rammer

  Hos FysioSana sørger vi for at skabe trygge og professionelle rammer omkring din genoptræning. Vi er en klinik der tilbyder fysioterapi og osteopati, hvilket betyder at vi har det korrekte og optimale udstyr, der skal til for at gennemføre den mest hensigtsmæssige genoptræning.

  Der er yderligere et stort fokus på anvendelsen af udstyret samt at vejlede og forklare, hvorfor vi benytter det vi gør til behandling af dine skader.

  Hvornår skal vi ses?

  Døjer du med daglige smerter i ryg, skuldre, eller benene?
  Smerten kan være dig en hindring for et aktivt liv – så hvorfor ikke gøre noget ved det.

  Book tid i dag, og find din vej til et aktivt liv – uden smerter.

  Din vej til et aktivt liv
  uden smerter

  Anmeldelser

  God og kyndig vejledning. Meget ærlig behandler.
  Kan i den grad anbefales. Tager sig god tid. Meget proffessionel. 👌

  Lad os finde en dag

  Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

  Få mere værdi i hverdagen – og find din vej til et aktivt liv uden smerter.

  Hos FysioSana er det vigtigt for os at du får det bedste resultat, så du igen kan nyde en smertefri hverdag.

  Så lad os finde en dag sammen!

  Indhent et tilbud