Fysioterapi Vordingborg

Hos FysioSana sørger vi for at mindske dine daglige smerter, ved at optimere kroppens evne, til at udføre aktivitet. Samtidig med dette behandler vi skader med fysioterapi, efter operation.

Vi er din lokale fysioterapeut i Vordingborg.

Kontakt os allerede i dag!


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  117402911_433276937632005_2095060908908110901_nd-844x1024

  Dan Jakobsen

  Behandler og indehaver

  Din klinik for Fysioterapi i Vordingborg

  Fysioterapi er den mest benyttede behandlingsform inden for rehabilitering af skader, samt genoptræning efter eventuelle operationer. Hos os benytter vi os af videnskabeligt funderede metoder og teorier, sammensat med et ekstra stort fokus på dig som individ – dine ønsker og behov.

  For os er det vigtigste ved en behandling, at du føler det gør en forskel for dig i hverdagen. Derfor arbejder vi fysioterapeutisk med dine smerter og optimere dine bevægelsesmønstre, for at forbedre din livskvalitet.

  Som fysioterapeut i Vordingborg tilbyder vi vores behandlinger uden for den offentlige overenskomst, og derfor behøver du heller ikke en henvisning fra din læge.  

  Står du derfor med et ønske om at forbedre din levestandard, skal du ikke tøve med enten at komme ned til os i klinikken, eller ringe, til en uforpligtende samtale.

  En klinik i kamp mod smerter

  Vores klinik tilbyder specialiseret behandling inden for osteopati, fysioterapi og smertehåndtering.  Vi er til for dig som ønsker en grundig udredning og en målrettet behandling af skader, så du kan bibeholde et aktivt liv uden smerter.

  Vi tilbyder også andre behandlingsformer, herunder osteopati og genoptræningsforløb.

  En typisk behandling har et grundlag i; et uheld, en ulykke, en sygdom eller et ønske om sparring for at nå det næste niveau i sportslig aktivitet eller arbejde.

  Vi er uddannede fysioterapeuter, og er derfor også din samarbejdspartner, som arbejder tæt sammen med læger, specialiserede behandlere og sportsklubber.

  Vi befinder os lokalt i Vordingborg.

  Lad vores fysioterapeuter hjælpe dig

  Grundlaget for alle vores behandlinger, er altid en god indledende dialog mellem dig og behandleren.
  Vi undersøger dig grundigt og kommer derefter med forslag til behandling, som kan udføres så længe der er behov. 

  Nogle har kun behov for få behandlinger, mens andre har et behov for et længerevarende samarbejde. Derfor sætter vi altid et mål sammen og arbejder målrettet imod at få det løst. 

  Der findes ikke en problematik, der er ens og derfor mener vi også at der ikke findes et ens forløb. Det betyder for dig som klient hos os, at alle vores behandlinger 100% skræddersyet til netop dine behov. 

  Står du med et ønske om at forbedre din krop og livskvalitet, så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig gennem fysioterapi i Vordingborg.

  Hvad er fysioterapi?

  Fysioterapi er en anerkendt sundhedsfaglig profession, hvor formålet er at optimere kroppens evne til at udføre aktiviteter samt behandle smerte og nedsat funktion som følge af skade eller almindelig aldring.

  Der kan være forskel på den enkelte fysioterapeuts tilgang og speciale, men oftest vil en behandler, efter grundig undersøgelse, have en tilgang hvor træning og forskellige typer manuel behandling er i hovedsædet. 

  Som autoriserede fysioterapeuter i Vordingborg behandler vi alle aldersgrupper og lidelser relateret til kroppen, og er ofte med til at yde en forebyggende indsats hos fx ældre eller sportsfolk.

  Hvornår skal vi ses?

  Døjer du med daglige smerter i ryg, skuldre, eller benene?
  Smerten kan være dig en hindring for et aktivt liv – så hvorfor ikke gøre noget ved det.

  Book tid i dag, og find din vej til et aktivt liv – uden smerter.

  Din vej til et aktivt liv
  uden smerter

  Hvornår har man brug for Fysioterapi i Vordingborg?

  Der kan være mange grunde til at opsøge os, som din fysioterapeut i Vordingborg. 

  Fælles for de fleste, er at du som person, har et ønske om at komme en fysisk skavank til livs. 

  Det kan f.eks. være at du har arbejdet uhensigtsmæssigt i en længere periode, og nu dagligt smertes med jag i lænden.

  Helt konkret er fysioterapi er en vigtig del af behandlingen for en lang række lidelser og sygdomme så som: 

  Står du derfor med et ønske om at forbedre din dagligdag, eller har du behov for professionel hjælp, til at løfte dig mod et mål?

  Så kontakt os i dag, og lad os tage en god sund dialog, om hvordan vi kan hjælpe dig videre i livet, gennem fysioterapi i Vordingborg.

  Anmeldelser

  God og kyndig vejledning. Meget ærlig behandler.
  Kan i den grad anbefales. Tager sig god tid. Meget proffessionel. 👌

  Fysioterapi pris

  Vores klinik tilbyder vores ydelser uafhængigt at den danske sygesikring. Dette betyder at vi som selvstændig klinik, altid kan hjælpe dem som har et behov og ønske om et liv uden smerter, enten igennem terapi eller genoptræning. Derfor behøver du heller ikke først se en læge, før du kontakter os.

  Vi er godt klar over at vigtigheden af at have et klart overblik over et længere varigt genoptrænings-/behandlingsforløb. Derfor hjælper vi dagligt folk videre, gennem fysioterapi i Vordingborg.  

  Alle vores behandlinger starter med en førstegangsundersøgelse.  Det vil sige, at du vil blive spurgt ind til dine symptomer, deres varighed, hvordan det påvirker din dagligdag, skader, job, fritid, mm. Dette vil fungere som hele fundamentet for dine kommende behandlinger.

  Prisen første gang ligger på 550 kr. og inkluderer en grundig dialog samt undersøgelse.

  De efterfølgende behandlinger koster 350 kr. pr. behandling, og her vil vi gang for gang aktivt arbejde på at mindske dine smerter, og derved forbedre din livskvalitet. Er du derfor i en situation hvor du ikke er sikker på om hvorvidt du har behov for fysioterapi eller ej, skal du altid være velkommen til at møde os i klinikken, skrive en mail eller ringe.

  Kontakt os allerede i dag!


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   117402911_433276937632005_2095060908908110901_nd-844x1024

   Dan Jakobsen

   Behandler og indehaver

   Fysioterapi i Vordingborg

   Vi tilbyder fysioterapi lokalt i Vordingborg, hvor vi har professionelle og trygge rammer, til at behandle dig.

   Når du besøger os første gang, skal du helst medbringe dit gule sygesikringsbevis, samt et komfortabelt underlag til at ligge på briksen som fx et håndklæde, til din førstegangsundersøgelse. Af sundhedsmæssige årsager, kan vi ikke tilbyde et tæppe eller blødt håndklæde til vores kunder, derfor anbefaler vi at du medbringer dit eget. 

   Din lokale fysioterapeut i Vordingborg

   FysioSana er en lokal fysioterapi klinik i Vordingborg, der arbejder uden for sygesikringen og det er derfor ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen. Har du været til øvrige undersøgelser såsom en scanning, speciallæge, er opereret eller andet, må du meget gerne medbringe dine dokumenter.

   Vi ved at der ofte er ubehagelige episoder forbundet med operationer eller skader, så ved at medbringe dine dokumenter hjælper du os og dig selv. På den måde kan vores behandlere nemlig bedst sætte sig ind i din situation, vi vil dog som udgangspunkt altid have en sund dialog om dit tidligere behandlingsforløb eller erfaring med tidligere behandling. 

   Hvis du har en forsikring, der dækker fysioterapeutisk behandling, så medbring gerne din behandlingsgaranti.

   Lad os finde en dag

   Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

   Få mere værdi i hverdagen – og find din vej til et aktivt liv uden smerter.

   Hos FysioSana er det vigtigt for os at du får det bedste resultat, så du igen kan nyde en smertefri hverdag.

   Så lad os finde en dag sammen!

   Indhent et tilbud